Två rum och kök med mysig balkong

NÄR DU GÖR ENTRÉ i vår välplanerade 2a får du direkt en genomblick genom bostaden och ut mot balkongen som nås från det ljusa vardagsrummet. Balkongen är väl tilltagen för att kunna tillåta middagar med vänner på besök och samtidigt ge plats för krukor och solstolar mm.
LÄGENHETEN har lika generösa badrum som de större lägenheterna. Köket är avdelbart från vardagsrummet och sovrummets garderober kompletteras med en klädkammare i hallen.
Om man önskar ytterligare ett rum så finns möjlighet att dela av vardagsrummet med en skiljevägg så att ett nytt rum bildas mellan denna och gavelns yttervägg.
ALLA VÅRA LÄGENHETER har en genomtänkt planlösning, hög standard och bra förvaringsutrymmen. I direkt anslutning till entrén finns avhängningsmöjligheter samt ett väl tilltaget och dagsljusbelyst badrum. Kök och vardagsrum som ligger i anslutning till varandra kan ingå i ett öppet sammanhang eller skiljas från varandra med en mellanvägg. Lägenheterna är ljusa med generösa öppningar och fina siktlinjer. Vardagsrum och sovrum har fönster över hörn som ger ljusinsläpp från två håll.

RUMSBESKRIVNING

ALLMÄNT
Takhöjden är 2450 mm. Vitmålade väggar.
Parkettgolv i hela lägenheten, kompletterat med klinker vid entrédörr och i badrum.

BADRUM
Samtliga badrum är utrustade med handdukstork och en miljöklassad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänken.
Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.
Toalettstolen är snålspolande.

KÖK
Köken är vita med stänkskydd av kakel och är fullt utrustade med bland annat kyl, frys, diskmaskin och microvågsugn. I skåpsinredningen ingår utrustning för källsortering av hushållsavfall.

(Vi förbehåller oss rätten till smärre förändringar i samband med projektering. Bilderna på sidan är från tidigare byggprojekt)

Här ser du var tvåorna med balkong är placerade

Lägenhetsfakta

Hustyp: flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 2 rum och kök
Boyta: 58 kvm
Uteplats: Balkong
Inflyttning: Kvartal 4 2021
Sålda: Alla
Pris 1C: 1 350 000 kr
Pris 3C, 5C, 7C: 1 450 000 kr
Månadsavgift: 3 028kr

Månadskostnad

TYPSEK
Pris1 350 000
Kontaninsats205 000
Amortering1 908
Månadsavgift3 028
Driftskostnad750
Räntekostnad1 814
Skattereduktion-544
Månadskostnad6 956

Detta exempel skall endast ses som en vägledning. För att få en exakt kalkyl av månadskostnaden är det lämpligt att ta hjälp av mäklare eller bank.

Kontakt

Hej! Jag heter Pelle Togner, har du frågor så hjälper jag dig gärna. Maila eller ring mig.
pelle.togner@svenskfast.se
0702-89 55 59