Tre rum och kök med mysig balkong

NÄR DU GÖR ENTRÉ i vår välplanerade 3a får du direkt en genomblick genom bostaden och ut mot balkongen som nås från det ljusa vardagsrummet. Balkongen är väl tilltagen för att kunna tillåta middagar med vänner på besök och samtidigt ge plats för krukor och solstolar mm.
LÄGENHETEN är bara något mindre än vår fyra och har rymliga och generösa rum. Kök och badrum har samma kvaliteter i form av utrymme och utrustning som i den större lägenheten. Om man önskar ytterligare ett rum så finns möjlighet att dela av vardagsrummet med en skiljevägg så att ett nytt rum bildas mellan denna och gavelns yttervägg.
ALLA VÅRA LÄGENHETER har en genomtänkt planlösning, hög standard och bra förvaringsutrymmen. I direkt anslutning till entrén finns avhängningsmöjligheter samt ett väl tilltaget och dagsljusbelyst badrum. Kök och vardagsrum som ligger i anslutning till varandra kan ingå i ett öppet sammanhang eller skiljas från varandra med en mellanvägg. Lägenheterna är ljusa med generösa öppningar och fina siktlinjer. Vardagsrum och sovrum har fönster över hörn som ger ljusinsläpp från två håll.

RUMSBESKRIVNING

ALLMÄNT
Takhöjden är 2450 mm. Vitmålade väggar.
Parkettgolv i hela lägenheten, kompletterat med klinker vid entrédörr och i badrum.

BADRUM
Samtliga badrum är utrustade med handdukstork och en miljöklassad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänken.
Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.
Toalettstolen är snålspolande.

KÖK
Köken är vita med stänkskydd av kakel och är fullt utrustade med bland annat kyl, frys, diskmaskin och microvågsugn. I skåpsinredningen ingår utrustning för källsortering av hushållsavfall.

(Vi förbehåller oss rätten till smärre förändringar i samband med projektering. Bilderna på sidan är från tidigare byggprojekt)

Här ser du var treorna​ med balkong är placerade

Lägenhetsfakta

Hustyp: Kedjehus, flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 3 rum och kök
Boyta: 72 kvm
Uteplats: Balkong
Sålda: Alla 
Inflyttning: Kvartal 4 2021
Pris 15D: 1 650 000 kr
Pris 1D och 3D: 1 695 000 kr
Pris övriga: 1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 758kr

Månadskostnad

TYPSEK
Pris1 650 000
Kontaninsats250 000
Amortering2 333
Månadsavgift3 758
Driftskostnad1 000
Räntekostnad2 217
Skattereduktion-665
Månadskostnad8 643

Detta exempel skall endast ses som en vägledning. För att få en exakt kalkyl av månadskostnaden är det lämpligt att ta hjälp av mäklare eller bank.

Kontakt

Hej! Jag heter Pelle Togner, har du frågor så hjälper jag dig gärna. Maila eller ring mig.
pelle.togner@svenskfast.se
0702-89 55 59