Tre rum och kök med trevlig uteplats

NÄR DU GÖR ENTRÉ i vår välplanerade 3a får du direkt en genomblick genom bostaden och ut mot trädgårdssidan som nås från det ljusa vardagsrummet. Ute i trädgården finns möjlighet att njuta av middagar i solen eller fixa i rabatten efter en arbetsdag framför datorskärmen.
LÄGENHETEN är bara något mindre än vår fyra och har rymliga och generösa rum. Kök och badrum har samma kvaliteter i form av utrymme och utrustning som i den större lägenheten. Om man önskar ytterligare ett rum så finns möjlighet att dela av vardagsrummet med en skiljevägg så att ett nytt rum bildas mellan denna och gavelns yttervägg.
ALLA VÅRA LÄGENHETER har en genomtänkt planlösning, hög standard och bra förvaringsutrymmen. I direkt anslutning till entrén finns avhängningsmöjligheter samt ett väl tilltaget och dagsljusbelyst badrum. Kök och vardagsrum som ligger i anslutning till varandra kan ingå i ett öppet sammanhang eller skiljas från varandra med en mellanvägg. Lägenheterna är ljusa med generösa öppningar och fina siktlinjer. Vardagsrum och sovrum har fönster över hörn som ger ljusinsläpp från två håll.

RUMSBESKRIVNING

ALLMÄNT
Takhöjden är 2450 mm. Vitmålade väggar.
Parkettgolv i hela lägenheten, kompletterat med klinker vid entrédörr och i badrum.

BADRUM
Samtliga badrum är utrustade med handdukstork och en miljöklassad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänken.
Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.
Toalettstolen är snålspolande.

KÖK
Köken är vita med stänkskydd av kakel och är fullt utrustade med bland annat kyl, frys, diskmaskin och microvågsugn. I skåpsinredningen ingår utrustning för källsortering av hushållsavfall.

(Vi förbehåller oss rätten till smärre förändringar i samband med projektering. Bilderna på sidan är från tidigare byggprojekt)

Här ser du var treorna​ med uteplats är placerade

Lägenhetsfakta

Hustyp: Kedjehus, flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 3 rum och kök
Boyta: 72 kvm
Uteplats: Trädgård
Sålda: Alla
Inflyttning: Kvartal 4 2021
Pris 15B: 1 595 000 kr
Pris 7B, 9B, 11B och 13B: 1 895 000 kr
Pris övriga: 1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 758kr

Månadskostnad

TYPSEK
Pris1 595 000
Kontaninsats240 000
Amortering2 258
Månadsavgift3 758
Driftskostnad1000
Räntekostnad2 146
Skattereduktion-644
Månadskostnad8 518

Detta exempel skall endast ses som en vägledning. För att få en exakt kalkyl av månadskostnaden är det lämpligt att ta hjälp av mäklare eller bank.

Kontakt

Hej! Jag heter Pelle Togner, har du frågor så hjälper jag dig gärna. Maila eller ring mig.
pelle.togner@svenskfast.se
0702-89 55 59