Fyra rum och kök med mysig balkong

NÄR DU GÖR ENTRÉ i vår välplanerade 4a får du direkt en genomblick genom bostaden och ut mot balkongen som nås från det ljusa vardagsrummet. Balkongen är väl tilltagen för att kunna tillåta middagar med vänner på besök och samtidigt ge plats för krukor och solstolar mm.
LÄGENHETEN har allt man kan önska sig av ett effektivt boende. Som i alla våra lägenheter är köket rymligt och välutrustat och går att få antingen avskilt eller i öppet samband med vardagsrummet. Det finns gott om förvaring i lägenheten som förstås kompletteras med ett förråd i anslutning till bostaden.
ALLA VÅRA LÄGENHETER har en genomtänkt planlösning, hög standard och bra förvaringsutrymmen. I direkt anslutning till entrén finns avhängningsmöjligheter samt ett väl tilltaget och dagsljusbelyst badrum. Kök och vardagsrum som ligger i anslutning till varandra kan ingå i ett öppet sammanhang eller skiljas från varandra med en mellanvägg. Lägenheterna är ljusa med generösa öppningar och fina siktlinjer. Vardagsrum och sovrum har fönster över hörn som ger ljusinsläpp från två håll.

RUMSBESKRIVNING

ALLMÄNT
Takhöjden är 2450 mm. Vitmålade väggar.
Parkettgolv i hela lägenheten, kompletterat med klinker vid entrédörr och i badrum.

BADRUM
Samtliga badrum är utrustade med handdukstork och en miljöklassad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänken.
Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.
Toalettstolen är snålspolande.

KÖK
Köken är vita med stänkskydd av kakel och är fullt utrustade med bland annat kyl, frys, diskmaskin och microvågsugn. I skåpsinredningen ingår utrustning för källsortering av hushållsavfall.

(Vi förbehåller oss rätten till smärre förändringar i samband med projektering. Bilderna på sidan är från tidigare byggprojekt)

Här ser du var fyror med balkong är placerade

Lägenhetsfakta

Hustyp: Kedjehus, flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Antal rum: 4 rum och kök
Boyta: 78 kvm
Uteplats: Balkong
Sålda: Alla 
Inflyttning: Kvartal 4 2021
Pris 15C: 1 850 000 kr
Pris 9C och 11C: 1 950 000 kr
Månadsavgift: 4 072 kr

Månadskostnad

TYPSEK
Pris1 850 000
Kontaninsats280 000
Amortering2 617
Månadsavgift4 072
Driftskostnad1000
Räntekostnad2 486
Skattereduktion-746
Månadskostnad9 429

Detta exempel skall endast ses som en vägledning. För att få en exakt kalkyl av månadskostnaden är det lämpligt att ta hjälp av mäklare eller bank.

Kontakt

Hej! Jag heter Pelle Togner, har du frågor så hjälper jag dig gärna. Maila eller ring mig.
pelle.togner@svenskfast.se
0702-89 55 59